Terug

Verf op kleur

Een kleur kiezen is vaak geen makkelijk beslissing. Om deze beslissing makkelijker te maken en een goed beeld te krijgen hoe een kleur bij je thuis eruit ziet, kan je bij ons kleurentester bestellen. In onze winkel hebben wij kleurenwaaiers van alle beken

Filters

Verf op kleur

Meer dan 50.000 verschillende kleuren!

Met onze verfmengmachines kunnen wij meer dan 50.000 verschillende kleuren mengen van verschillende merken zoals Vestingh LAB Paint, Farrow & Ball, The Little Green. Deze kleuren zijn te maken in verschillende merken zoals Sikkens, Sigma, Histor, Flexa en onze eigen professionele merk "Oolex". Ben je niet helemaal zeker welke kleur je wilt? Je kan bij ons in de winkel in Breda alle kleurenwaaiers bekijken en ook lenen om thuis rustig te bekijken. Met onze kleurentesters kan je elke kleur gemakkelijk thuis testen om zo goed beeld te krijgen van de kleur. 

Vestingh LAB Paint

De Vestingh LAB Paint kleuren groeien in populariteit en dit is de grote merken ook niet ontgaan. Sikkens en Sigma hebben inmiddels alle kleuren van Vestingh LAB Paint in de kleurenmengmachines gezet. Hierdoor kunnen wij alle kleuren maken in verschillende merken zoals Sikkens, Sigma, Flexa en Histor. Je kan dus de kwaliteit verf kiezen van deze merken en laten maken in de Vestingh LAB Paint kleuren. Het grote voordeel? Prijs/kwaliteit met het kiezen van Sikkens, Flexa, Sigma, Histor bespaar je veel geld en lever je niet in op kwaliteit! Een echte WIN WIN!

Farrow & Ball

Farrow & Ball is niet meer weg te denken in de verfwereld. Dit merk heeft een prachtige kleuren ontwikkeld die al jaren veel gebruikt worden. Ook de Farrow & Ball kleuren zijn bij ons te maken in verschillende merken verf. Heb je online een kleur van Farrow & Ball gezien en wil je deze ook in het echt bekijken? Wij beschikken over originele kleurenwaaiers die je de winkel kan bekijken of kan lenen om thuis te bekijken. De kleuren van Farrow & Ball kunnen wij maken in krijtverf, kalkverf, extra matte muurverf en lak. 

The Little Green

Heb je een kleur van Little Green gezien en wil je dit in een andere merk zoals Sikkens, Sigma, Flexa of Histor laten maken? Bij Verfhuys Breda is dit geen probleem. In onze mengmachines staan alle kleuren van The Little Green en deze kunnen wij voor je maken. Wil je bijvoorbeeld een extra matte muurverf in een Little Green kleur, in onze winkel in Breda hebben wij verschillende kwaliteiten extra matte muurverf om dit voor je te mengen. Ook hebben wij alle kleurenwaaiers van The Little Green om te bekijken of te lenen.

Vestingh LAB Paint in Breda

Vestingh LAB Paint kleuren bestellen kan bij Verfhuys Breda gemakkelijk en snel in onze webshop of kom langs in de winkel. Alle Vestingh LAB Paint kleuren zijn in onze winkel in Breda verkrijgbaar.

Meer mogelijk dan je denkt!

Heb je een kleur gezien of heb je een voorbeeld van een kleur zoals een kussen, vloer, kastje etc. Neem het mee naar de winkel en wij zoeken samen met je een kleur met je uit de er op lijkt. In onze winkel hebben we tientallen kleurenwaaiers om de juiste kleur te vinden. Ook mengen wij zelf kleuren bij zodat jij tevreden naar huis gaat.

 

 Bel ons op 076-5875217

 WhatsApp ons op 06-34074796

 Mail naar [email protected]


Wij zijn geopend van:
Maandag t/m Vrijdag van 7:00 tot 18:00 (donderdag koopavond tot 20:00)
Zaterdag van 08:30 tot 17:00

Verfhuys Breda
Asselbergsstraat 8
4815 AB Breda

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Verfhuys Breda 4,8 / 5 - 120 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »