Trae Lyx Raw Wood Effect Oil

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Wissen
 • Direct leverbaar
 • Erkend Sikkens & Sigma specialist
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft eikenhouten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels en ook speelgoed een nagenoeg onzichtbare, maar optimale matte bescherming. De olie is een water-olie-combinatie met een milde geur voor gebruik binnen. De olie is oplosmiddelarm en is geschikt voor lichte houtsoorten zoals eiken. Met 1 liter Raw Wood Effect Oil is ongeveer 12 m2 te behandelen. De temperatuur van het te behandelen oppervlak moet minimaal 15 graden Celsius zijn.

 • Optimale bescherming
  Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is een doorzichtbare olie die je hout optimaal beschermd tegen onder andere vuil en water. Omdat de olie doorzichtig is zien en voelen de behandelde oppervlakken onbehandeld aan.
 • Voor lichthout en donkerhout
  Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is in 2 varianten verkrijgbaar. Er is een variant voor lichthout en een variant voor donkerhout. Bekijk dus goed wat voor hout je behandeld en kies de juiste olie voor het juiste hout.
 • Sneldrogend
  De olie droogt zeer snel waardoor je al kan gaan overschilderen na 2 uur. Ook is het behandelde hout al na 2 uur licht belastbaar. De olie is volledig uitgehard na 5 dagen. Wanneer de temperaturen lager zijn kunnen de droogtijden langer duren.

Online Trae Lyx kopen

Ben je van plan om Trae Lyx Raw Wood Effect Oil online te bestellen? Of misschien toch een ander product van een van onze topmerken binnen ons ruime assortiment? Dat kan bij ons voordelig met hoge kortingen en de laagste prijsgarantie. Bij ons betaal je daardoor nooit te veel.

Als je voor 22:00 bestelt op een werkdag ontvang je jouw bestelling de volgende dag nog in huis. Is het totaalbedrag van je bestelling 5o euro of hoger? Dan is de bezorging gratis.

Vragen? Onze verfspecialisten helpen je!

Heb je vragen over Trae Lyx Raw Wood Effect Oil of over een ander product van onze website? Onze verfspecialisten kunnen u een passend advies geven op uw verfklus. Neem daarom bij vragen contact met ons op en we helpen je graag verder.

Product informatie

Alternatieven binnen Hardhout olie

Tenco Hardhoutolie
Cetabever Tuinmeubelolie Spuitbus
Cetabever Tuinmeubelolie Waterproof
Finess Terras-en vlonderolie