Trae Lyx Naturel Olie

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Wissen
  • Direct leverbaar
  • Erkend Sikkens & Sigma specialist
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

Trae Lyx Naturel Olie

Trae Lyx Naturel Olie is een milieuvriendelijke impregneerolie voor houten vloeren en meubelen. De olie kan alleen binnen gebruikt worden en is enkel geschikt als grond- of toplaag. De formule van de olie zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke eigenschappen en uitstraling behoudt. De lak is uitsluitend te gebruiken op onbehandelde parket of planken vloeren. Met 1 liter Trae Lyx Naturel Olie kan ongeveer 13 m2 behandeld worden. De olie droogt snel en kan al na 2 uur overschilderd worden bij een temperatuur van 20 graden Celsius. Het hout is licht belastbaar na 1 dag en volledig uitgehard na 7 dagen.

  • Milieuvriendelijk
    Trae Lyx Naturel Olie is niet schadelijk voor het milieu en is op een duurzame manier ontwikkeld. Hierdoor kunnen we het product milieuvriendelijk noemen.
  • Behoudt van natuurlijke uitstraling
    De olie zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke eigenschappen en uitstraling behoudt. De olie geeft je hout dus bescherming terwijl het er nog steeds mooi blijft uitzien.

Online Trae Lyx Naturel Olie kopen?

Wil jij Trae Lyx Naturel Olie kopen? Dat kan voordelig via onze website. Naast dit product hebben we nog vele andere Trae Lyx producten. Wij werken met de laagste prijsgarantie en hebben kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. Daarnaast beschikt ons ruime assortiment over nog veel meer topmerken zoals Sikkens, Sigma en Flexa.

Wanneer je bij ons op een werkdag voor 22:00 bestelt, krijg je jouw bestelling de volgende dag nog binnen. Bestel je voor een totaalbedrag van boven de 50 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis!

Vragen? We helpen je graag!

Heb je vragen over Trae Lyx Naturel Olie of over een van onze andere producten? Onze verfexperts beschikken hebben enorm veel kennis en kunde en kunnen je ongetwijfeld verder helpen met jouw verfklus. Neem daarom bij vragen contact met ons op en we helpen je graag verder.

Product informatie

Alternatieven binnen Hardhout olie

Tenco Hardhoutolie
Cetabever Tuinmeubelolie Spuitbus
Cetabever Tuinmeubelolie Waterproof
Finess Terras-en vlonderolie