Rust-Oleum Epoxyshield Garagevloercoating

149,95Incl BTW123,93Excl BTW

  • Direct leverbaar
  • Erkend Sikkens & Sigma specialist
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

Rust-Oleum Epoxyshield Garagevloercoating is een gebruiksvriendelijke watergebaseerde epoxy garagevloercoating met een uitstekende hechting. De coating is goed bestand tegen slijtage door als gevolg van voetverkeer, voertuigen en chemicaliën.

Aanbevolen gebruik:

Kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Beide ondergronden verhinderen een goede hechting zal verhinderen. Rust-Oleum Epoxyshield Garagevloercoating kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings.

Technische gegevens:

  • Dichtheid (g/cm³): 1,27
  • Glansgraad: Zijdeglans
  • Vaste stof gehalte in volume: 63.6%
  • Mengverhouding: Basis : Verharder = 3 : 1 (volume)

Voorbehandeling:
1. Verwijder alle vet of olie op de vloer. Gebruik een borstel en reinigingsmiddel/ontvetter of maak gebruik van een oplosmiddel. Goed schrobben en overtollige reiniger opvegen met doeken en/of papieren handdoeken om verspreiding van vuil te voorkomen. Krachtig naspoelen met water. Herhaal zo nodig totdat de vloer schoon is.

2. Meng daarna de geconcentreerde reiniger met 7,5 liter water. Meng totdat de reiniger is opgelost (de reiniger bevat citroenzuur). De vloer vooraf nat maken met een tuinslang. Plassen water verwijderen met een trekker. De oplossing van geconcentreerde reiniger gelijkmatig over een sectie vloer van 3×3 meter verdelen. Gebruik hiervoor een gieter. Daarna krachtig schrobben zodat vuil en stof los komt. Tijdens het schrobben de hele sectie nathouden totdat alles is geschrobd. Altijd een hele sectie krachtig naspoelen met water alvorens met een nieuwe sectie te starten. Voor het beste resultaat gebruikt u een rubberen trekker om water en vuil te verwijderen. Als alle secties gedaan zijn, de hele garagevloer naspoelen en met een trekker het spoelwater met vuil en verontreiniging verwijderen. Een nat / droog stofzuiger kan ook worden gebruikt om overtollig water vuil en verontreinigingen te verwijderen.

3. Let op dat er geen plassen water achterblijven. De geconcentreerde reiniger zal uw oprit niet verkleuren en gras en planten niet beschadigen als u voldoende heeft nagespoeld met schoon water. Laat de vloer in zijn geheel drogen. Strijk daarna met de handen over de schone droge vloer. Als stof of poeder op uw handen achterblijft, herhaal dan het schrobben en spoelen totdat de vloer schoon is.

Instructies voor gebruik:
Meng de chips vooraf niet met EpoxyShield®. Giet de inhoud van Part A in het blik Part B en roer tenminste 3 minuten goed door. Laat het mengsel vervolgens staan (zie tabel) voordat u met de applicatie van start gaat (inductietijd). Laat het blik niet het in het felle zonlicht staan. Voor het aanbrengen eerst opnieuwweer goed oproeren. Het product moet binnen 1 tot 2 uur (zie tabel) na het mixen worden gebruikt (pot life). Deze tijd neemt af bij hogere temperaturen.

Bekijk het kenmerkenblad voor meer informatie!

 

Product informatie

Alternatieven binnen Alle betonverf

Rust-Oleum 3333 Super Hechtprimer
Oolex Aqua Betonverf
Oolex Aqua Epoxy Vloercoating
Sikkens Wapex 650

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op