Oolex Aqua Multiprimer

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Direct leverbaar
 • Erkend Sikkens & Sigma specialist
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

Oolex Aqua Multiprimer

Om er voor te zorgen dat je jarenlang van je schilderwerk kan genieten is het belangrijk om een goede hechting te krijgen op de ondergrond die je wilt schilderen. Een standaard grondverf volstaat om hout te voorzien van een grondlaag. De Oolex Aqua Multiprimer is echter speciaal ontwikkeld voor het schilderen van bijna alle ondergronden zoals metaal, kunststof, MDF, aluminium en dergelijke. Twijfel je over de ondergrond die je wilt gaan schilderen? Neem dan contact op met onze verfexperts voor al uw vragen.

 

 • Uitstekende prijs/kwaliteit
 • Vergelijkbaar met Sikkens BL Redox Multiprimer en Sigma Multiprimer Aqua
 • Watergedragen
 • Sneldrogend
 • Uitstekende hechting op verschillende ondergronden
 • Minder geschikt voor buiten

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Gebruik de Anza Antex Platinum roller voor perfecte dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Wij adviseren voor watergedragen primers de Anza Titanium Aqua kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

De juiste aflakken voor watergedragen primers zijn de Sikkens Rubbol BL Rezisto, Sigma S2U Nova of de Oolex Aqua PU. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden zoals mat, zijdeglans, halfglans of hoogglans.

Het Engelse woord voor grondverf is primer en beiden betekenen dus eigenlijk hetzelfde. Echter wordt er in Nederland vaak toch wat anders bedoeld wanneer we het over primer hebben. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, MDF, steen, hout en dergelijke.

Ja, de Oolex Aqua Multiprimer is in meer dan 50.000 kleuren verkrijgbaar. Met onze officiële Oolex mengmachine kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken zoals Sigma, Histor, Flexa, Farrow & Ball en The Little Green laten mengen in de Oolex Aqua Multiprimer. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Om te bepalen hoeveel liter Oolex Aqua Multiprimer je nodig hebt, hebben wij een handige rekentool gemaakt. Vul hieronder het aantal m2 in en deze tool rekent precies uit hoeveel verf je nodig hebt.

Alternatieven voor de Oolex Aqua Multiprimer:

 • Sikkens BL Redox Multiprimer (hogere prijs).
 • Sigma Multiprimer Aqua (hogere prijs).

De primers van Sikkens en Sigma hebben dezelfde eigenschappen als de Oolex Aqua Multiprimer. De professionele primer van Oolex heeft dezelfde eigenschappen qua dekkracht, hechting, duurzaamheid en rendement. De Oolex grondverf is een stuk voordeliger geprijsd en daarnaast lever je niet in op kwaliteit. Een echte win-winsituatie!

Oolex Aqua Multiprimer is verkrijgbaar in verschillende varianten. Hieronder het barcode overzicht:

 

0,5L       Oolex Aqua Multiprimer              Wit/B1                8717119091127

0,5L       Oolex Aqua Multiprimer              B7                         8717119091158

1L           Oolex Aqua Multiprimer              Wit/B1                8717119091134

1L           Oolex Aqua Multiprimer              B7                         8717119091165

2,5L       Oolex Aqua Multiprimer              Wit/B1

2,5L       Oolex Aqua Multiprimer              B7

Alternatieven binnen Grondverf & Primer

SPS Acryl Primer
SPS Multi Primer
SPS Primer BP
SPS Primer LS

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op