Retourneren

Retourneren bij Verfhuys Breda

Heb je na je verfklus kwasten, rollers of verf over? Dit kan je in de meeste gevallen binnen 30 dagen gewoon retourneren. Natuurlijk in de originele verpakking en ongebruikt. Let op! Verf die voor uw speciaal op kleur gemaakt is kan niet worden teruggebracht. Dit geldt ook voor kleuren als RAL 9010 en RAL 9016).

Meld je retour bij ons aan door het onderstaande formulier in te vullen. Zo weten wij wat er retour komt en van wie. Na ontvangst van de geretourneerde spullen storten wij je geld zo snel mogelijk terug.

In de meeste gevallen wordt jouw verf voor je op kleur gemengd. Dit is bijna altijd als u een kleur uit de (online) kleurenwaaier kiest. Deze verf kan dan niet retour gestuurd worden. 100% witte verf, kant en klare kleuren of kleurloze verf kan wel retour gestuurd of teruggebracht worden.

Twijfel je of je verf geretourneerd kan worden? Neem dan contact met ons op!

Zodra wij de verf of materialen ontvangen, storten wij het verschuldigde bedrag terug op de rekening waarmee het betaald is. Meestal ontvang je het geld binnen 3 werkdagen terug op je rekening.

De kosten om te retourneren zijn voor jezelf. Wel kan je via ons een retoursticker aanvragen en betaal je in de meeste gevallen een gunstiger tarief. De kosten om te retourneren zijn dan 6,95 euro per doos*.
* Dit geldt alleen in Nederland. Wil je iets retourneren vanuit België, dan kunnen we je geen voordeligere retoursticker aanbieden.

Ons retouradres is:

Asselbergsstraat 8
4815 AB, Breda

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping MODELFORMULIER.PDF , maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht is op uw verzoek en naar instructies van u op kleur gemengde verf.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Verfhuys Breda
Asselbergsstraat 8

4815 AB Breda

 

Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht is op uw verzoek en naar instructies van u op kleur gemengde verf.

Asselbergsstraat 8
4815AB Breda

Vul dit formulier in wanneer je iets retour wilt sturen.