Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorgen bij Verfhuys.

De meeste gestelde vragen over verzenden, bezorgtijden, verzendkosten etc. Kan je hieronder lezen. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem contact op met ons op en we helpen je graag verder.

Plaats je op werkdagen een bestelling voor 15:00 uur, dan versturen we jouw bestelling dezelfde dag nog naar je toe. Hierdoor heb je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.
Door onze ruime voorraden kunnen we 99% van ons assortiment direct leveren. Mocht er een product een langere levertijd hebben, dan geven we dat aan bij het product zelf. We zullen dan contact met je opnemen over de exacte levertijd.

Onze bestellingen versturen we via PostNL.
Zij hebben voor ons al meer dan 100.000 pakketten veilig en op tijd geleverd.

Bij bestellingen boven de € 50,00 komen er geen verzendkosten bij. Je bestelling wordt dus gratis bij je thuis geleverd.

Bestel je voor minder dan € 50,00, dan komt er € 4,95 aan verzendkosten bij.

We zetten de leverdagen voor je op een rijtje:

Maandag voor 15:00 uur besteld:Dinsdag geleverd
Dinsdag voor 15:00 uur besteld:Woensdag geleverd
Woensdag voor 15:00 uur besteld:Donderdag geleverd
Donderdag voor 15:00 uur besteld:Vrijdag geleverd
Vrijdag voor 15:00 uur besteld:Zaterdag geleverd
Bestellingen op zaterdag en zondag:Dinsdag geleverd

Mocht je eerder willen bestellen en het niet de volgende dag in huis willen, dan kan je een andere leverdag aangeven bij het bestellen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld op maandag iets te bestellen, maar het vrijdag te laten bezorgen.

Heb je per ongeluk een verkeerd adres ingevuld of wil je het toch naar een ander adres sturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we dit direct kunnen wijzigen.

Wil je liever je bestelling komen afhalen? Geen probleem! Onze winkel is gevestigd in Breda aan de Asselbergsstraat 8, 4815AB Breda. Selecteer bij het bestellen “afhalen op afspraak” en we laten je via een mailtje weten wanneer jouw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

We zijn geopend op werkdagen van 07:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00

De track& trace mail komt wel eens in de spam of ongewenste mail terecht. Check dit eerst even voor dat je contact met ons opneemt. Mocht je toch geen mail hebben ontvangen neem contact met ons op en wij versturen de mail met de code opnieuw naar je op.

Je wilt een grote bestelling plaatsen? Geen probleem, geen bestelling is voor ons te groot. Wij versturen al onze bestelling met Postnl maar we kunnen dit eventueel ook met een pallet versturen als je dat liever wilt. Grote bestellingen worden in meerdere pakketten naar je verzonden maar altijd tegelijk.

Bij zeer grote bestellingen (vanaf 10+ emmers) kunnen wij deze persoonlijk afleveren. We nemen dan contact met je op voor een geschikte leverdag en tijd.

Wij proberen je bestelling zorgvuldig bij elkaar te verzamelen en te bezorgen. Maar mocht er toch een product niet in de doos zitten, neem dan contact met ons op dan gaan we direct aan de slag voor een geschikte oplossing.

Is je pakket beschadigd en is er iets kapot gegaan? Neem dan contact met ons op, dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Neem contact met ons op via:

 Bel ons op 076-5875217

 WhatsApp ons op 06-34074796

 Mail naar info@verfhuysbreda.nl