Bestellen

Verf online bestellen

Online verf bestellen kan gemakkelijk bij ons in de webshop. Kies het product en selecteer met onze online kleurenwaaier de kleur die je zoekt. Bestel je voor 15:00 dan sturen we je bestelling dezelfde dag nog naar je toe. Liever ophalen in onze winkel? Geen probleem!

Een bestelling plaatsen

Online verf bestellen hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Kies de verf die je nodig hebt en kies daarna de kleur met onze makkelijke online kleurenwaaier. In de kleurenwaaier staan meer dan 30.000 verschillende kleuren. Betaal veilig met Ideal, Creditcard of met achteraf betalen. Daarna gaan wij direct aan de slag met je bestelling.

Wil je iets wijzigen aan je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als de verf al voor je op kleur gemaakt is, kunnen we helaas dit niet meer wijzigingen.

Wil je je bestelling wijzigen op tijden dat we gesloten zijn? Stuur ons dan een mail of WhatsApp met het ordernummer en wat er gewijzigd moet worden.

In onze online kleurenwaaier staan meer dan 30.000 kleuren van alle bekende merken. Toch kan het wel eens zijn dat er een kleur niet instaat, maar die je wel wilt hebben. In dat geval kan je het beste contact met ons opnemen. Er zijn namelijk nog veel kleuren die niet in de online kleurenwaaier staan, maar die wel gewoon gemaakt kunnen worden.

Bestellen vanuit België is geen probleem! Wij bezorgen je bestelling in heel België. Bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan zorgen wij dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. De levertijd is meestal 1 a 2 werkdagen.