Flexa Pure Grondlak

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
  • Direct leverbaar
  • Erkend Sikkens & Sigma specialist
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

Flexa Pure Grondlak

Flexa Pure Grondlak zorgt voor een perfecte hechting op hout, harde kunststoffen en bestaande verflagen. Verder heeft deze grondlak een optimale vloeiing, vulling en droogt die snel. Hierdoor kan je Flexa Pure Grondlak al na 5 uur overschilderen met een Flexa Pure lak na keuze.

Flexa Pure Grondlak op kleur

De Flexa Pure Grondlak kan je door ons al laten mengen op iedere kleur na keuze. Het is altijd aan te raden dit te doen in dezelfde kleur als waar je mee gaat aflakken. Zo zal de dekking optimaal zijn en mocht er ooit lakbeschadiging komen, dan zie je dezelfde kleur en valt die minder op.

Flexa Pure Grondlak online bestellen

Online bestel je bij ons alle Flexa Pure verf in iedere kleur na keuze. We zijn een officiële Flexa Pure dealer waardoor je altijd verzekerd bent van 100% kwaliteit en kleur. We hebben altijd ruime voorraden en kunnen direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Product informatie

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Voor het beste resultaat raden we aan de Anza Elite Vilt roller te gebruiken.

Gebruik altijd een goede kwast zodat je geen haren verliest en mooi eindresultaat krijgt. Wij adviseren daarom de Anza Titanim Aqua rond te gebruiken. Maat 12 wordt het meest gebruikt om de randjes en hoekjes netjes te schilderen.

Het beste past hier natuurlijk een Flexa Pure lak bij. Deze heb je in het mat, zijdeglans of hoogglans.
Schilder je liever met ander merk? Dan is dit ook zeker mogelijk. Gebruik dan wel altijd een watergedragen (acryl) aflak.

Het Engelse woord voor grondverf is primer. Maar in de Nederland wordt er met primer toch vaak wat anders bedoelt. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, mdf, steen, hout etc.

Het verbruik is ongeveer 10 m2 per liter. Het oppervlak van een dichte deur aan 2 kanten is ongeveer 4 m2. Je kan met 1 liter dus twee en een halve deur schilderen. Een trap is vaak tussen de 8 – 10 m2 waardoor je met 1 liter vaak precies genoeg hebt voor 1 trap.

Dit heb je ook nodig

Flexa Pure Lak Mat
Flexa Pure Lak Zijdeglans
Flexa Pure Lak Hoogglans

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op