Farrow and Ball Estate Emulsion

Inhoud
Wissen
 • Direct leverbaar
 • Erkend Sikkens & Sigma specialist
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

Farrow and Ball Estate Emulsion (muurverf)

De Farrow & Ball Estate Emulsion is een krijtmatte muurverf voor binnen. Door de hoogwaardige kleurpigmenten zorgt de Estate Emulsion voor een dekkende krijtmatte look. Ideaal te gebruiken voor plafonds en muren.

Belangrijkste voordelen:

 • Krijtmatte uitstraling (2% glans)
 • Diepe kleurpigmenten
 • Verkrijgbaar ook in een samplepot
 • 132 kleuren verkrijgbaar (ook Archiefkleuren, California Collection en National History Museum)
 • Overige inhoudsverpakkingen 2,5 liter en 5 liter

Technische informatie:

 • Overschilderbaar na 2 uur
 • Rendement: 14 m2 per liter (afhankelijk van de zuiging van de ondergrond)

Farrow & Ball Estate Emulsion in uw favoriete Farrow & Ball kleur?

Wij kunnen alle Farrow & Ball kleuren direct leveren  in de Farrow & Ball Estate Emulsion. In de huidige kleurenkaart zitten 132 kleuren, maar het is ook mogelijk om de verf te maken in de archiefkleuren, de zonnige kleuren van de California Collection en de indrukwekkende kleuren van het National History Museum. Het is niet mogelijk om andere kleuren van een overige kleurenwaaier te maken in dit merk.

Veelgestelde vragen

Welke kwast heb ik nodig?

Wij adviseren voor het schilderen van de Farrow & Ball Estate Emulsion de Anza Titanium Aqua kwast. Deze professionele kwast van kunstofvezelharen heeft een hoge verfopname en is makkelijk te gebruiken voor de randen van de muren.

Voor een perfect gladde ondergrond adviseren we de Anza Antex Platinum muurverfroller. Deze microvezel roller is anti-spat, is makkelijk in verwerking en zorgt voor een strak eindresultaat. Indien er lichte structuur op de ondergrond zit, kan je de Anza Micmex roller gebruiken.

De soort tape die je kan gebruiken is afhankelijk van wat er afgeplakt moet worden. Hieronder zetten wij de belangrijkste richtlijnen op een rij:

 • Gladde en licht ruwe ondergronden:
  Voor extreem scherpe verflijnen adviseren wij de Kip 3308 Washi-Tec of ons voordeligere professioneel Oolex Schilderstape Gold te gebruiken. Deze schilderstapes zijn tot 3 maanden gemakkelijk verwijderbaar zonder dat deze lijmresten achterlaat of afscheuren.
 • Kwetsbare gladde en licht ruwe ondergronden:
  Ben je niet zeker dat de ondergrond die je wilt gaan afplakken sterk genoeg is; zoals behang, papier, recente geschilderde of slecht hechtende verflagen gebruik dan een tape met een lage kleefkracht zoals de Kip 309 Washi-Tec of onze voordeligere professionele Masking tape Lila.

Alle 132 kleuren van de huidige kleurenkaart van Farrow & Ball. Maar ook kan de verf gemaakt worden in de kleuren van de California Collection, National History Museum collectie en de archiefkleuren van Farrow & Ball.

Het gemiddelde rendement van de Farrow & Ball Estate Emulsion is 14 m2 per liter. Dit is afhankelijk van de zuiging van de ondergrond en of je een gladde of gestructureerde ondergrond hebt.
Een 2,5 liter blik verf ca: 35 m2
Een 5 liter blik verf ca: 70 m2

Dit heb je ook nodig

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Verfemmer
Anza Titanium Aqua Kwast Rond

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op