Cetabever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Wissen
 • Direct leverbaar
 • Erkend Sikkens & Sigma specialist
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Gratis professioneel advies online of in de winkel

Product omschrijving

CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect

CetaBever Vloer & Parketlak Natuurlijk Effect is een binnenlak verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect en langdurige bescherming. De lak beschermt het hout zeer goed zonder dat het hout zijn uitstraling verliest. Het product beschermt tegen verkleuringen en slijtage waardoor het hout in goede staat blijft verkeren. De lak dient aangebracht te worden bij een temperatuur tussen de 10 en 25 graden Celsius en is makkelijk te verwerken. Overschilderen kan na ongeveer 4 uur bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

 • Zeer kras- en stootvast
  CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect geeft zeer goede bescherming tegen krassen en stoten waardoor al je vloeren in een mooie staat blijven verkeren. Door je vloeren met deze lak te behandelen krijgen krassen en stoten weinig kans.
 • Sneldrogend
  Zoals vele andere lakken van CetaBever is ook deze lak sneldrogend wat betekent dat het overschilderen al kan beginnen na 4 uur bij een temperatuur van 20 graden Celsius. Bij lagere temperaturen kan deze tijd langer duren.
 • Beschermt tegen vlekken
  Krassen en stoten maakten al weinig kans, maar ook vlekken zijn niet opgewassen tegen de formule van deze lak. Ook vlekken kunnen niet op jouw vloeren ontstaan wanneer ze behandeld zijn met CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect.
 • Behoudt de natuurlijke houtlook
  Deze lak zorgt ervoor dat die mooie natuurlijke houtlook bewaart blijft. Hierdoor kun je genieten van een puur natuur vloer die ook nog eens beschermd is met deze veelzijdige lak.

Online CetaBever kopen

Natuurlijk kun je online CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk effect kopen. Dat kan nu ook nog eens voordelig omdat er bij ons kortingen zijn tot wel 40%. Hierdoor betaal je nooit een veel te hoge prijs voor je verf. Ben je op zoek naar een ander CetaBever product, of wil je toch een van onze andere topmerken proberen? Bekijk dan onze website en vind het juiste artikel voor jouw verfklus. Bestel je voor 22:00 op een werkdag? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag nog in huis.

Vragen? We helpen je graag!

Weet je niet zeker of dit product de juiste is, of ben je toch nieuwsgierig naar een alternatief voor dit product? Onze verfexperts kunnen je vast en zeker verder helpen. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt en wij helpen je graag verder.

Alternatieven binnen Cetabever

Cetabever Traplak Transparant
Cetabever Traplak Anti-Slip Transparant
Cetabever Vlonder- & Terrasbeits Natuurlijk Effect
Cetabever Tuinhoutbeits Dekkend