Terug

Glasvezelbehang / Glasweefselbehang

Glasvezelbehang of glasweefselbehang is een verzamelnaam voor behang dat gebaseerd is op glasvezels, die maken het behang extra sterk. Glasvezelbehang is ook goed overschilderbaar met muurverf.

Filters

Glasvezelbehang / Glasweefselbehang

Als u een mooie egale muur wilt, dan is glasvezelbehang (gewoven ruit patroon) of renovlies (glad) de perfecte optie voor u. Glasvezelbehang en renovlies wordt steeds populairder en vaker gebruikt inplaats van stucwerk. Tegenwoordig wordt al het behang voor deels gemaakt uit glasvezels en polyester en niet meer uit enkel papier zoals vroeger. Behang is nu dan ook veel sterker als vroeger.

 

Het verschil tussen glasvezelbehang en glasweefselbehang

Er is geen verschil alleen wordt er door sommige een andere benaming aangegeven. Dit komt omdat glasvezelbehang bestaat uit glasvezels (dus glasvezelbehang) en omdat het glasweefsel geweeft wordt bij het produceren, spreekt men van glasweefselbehang.
Het dus beide hetzelfde alleen een andere naam, glasvezelbehang is wel het meest voorkomend en die gebruiken wij dan ook.

 

Waarom voor glasvezelbehang kiezen

Glasvezelbehang is een mooie optie als u wat scheurtjes in de muur heeft en dit weer egaal wilt maken met een mooi glasvezelbehang met ruitjes motief. Glasvezelbehang is extreem sterk, goed schoon te maken en overschilderbaar met muurverf met kleur naar keuze.

 

Het verschil tussen glasvezelbehang en renovlies

Het grootste verschil is dat glasvezelbehang volledig gewoven is uit glasvezel en er altijd een patroon in zit (ruit). Renovlies is helemaal glad en wordt ook wel renovatievlies genoemd, dit omdat het muren die in slechte staat zijn weer een mooi glad effect kan geven. Renovlies is ook steviger en dikker als glasvezelbehang. 
Beide zijn goed overschilderbaar met muurverf en kleur naar keuze.

 

Glasvezelbehang / glasweefselbehang aanbrengen met behanglijm

Glasvezelbehang / glasweefselbehang kunt u makkelijk aanbrengen met behanglijm. Wij hebben deze in 5 en 10 kilo verpakkingen. Ook voor overig behang gereedschap zit u bij ons goed, wij hebben al het gereedschap dat u nodig heeft om behang aan te brengen. Denk hierbij aan behangspatel, stanleymesjes, rollers, tape, kit en nog veel meer.

 

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op via de volgende kanalen en wij helpen u zo snel mogelijk.

 Bel ons op 076-5875217

 WhatsApp ons op 06-34074796

 Mail naar [email protected]


Wij zijn geopend van:
Maandag t/m Vrijdag van 7:00 tot 18:00 (donderdag van 07:00 tot 20:00)
Zaterdag van 08:30 tot 17:00

Verfhuys Breda
Asselbergsstraat 8
4815 AB Breda

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Verfhuys Breda 4,8 / 5 - 120 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »